IPJ Ialomița, gest de solidaritate pentru victimele războiului

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a organizat o acțiune de donare de sânge, în semn de solidaritate faţă de militarii şi civilii din Ucraina, care au luptat şi au fost răniţi în urma războiului, precum și pentru creșterea rezervelor de sânge din spitale.
Misiunea voluntară de donare de sânge a polițiștilor ialomițeni a debutat în această dimineață, la Centrul Judeţean de Transfuzie Sanguină din municipiul Slobozia. Gestul umanitar de a-i ajuta pe cei aflaţi în suferinţă vine ca un îndemn la adresa comunităţii, de a se alătura cu empatie semenilor aflaţi în nevoie. Polițiștii doresc să transmită cât de importantă este implicarea. În acest mod, se poate salva viaţa unui copil, a unui părinte sau a victimelor războiului din țara vecină.
Pe această cale, IPJ Ialomița îndrumă toţi cetăţenii să se alăture campaniei umanitare, atât pentru răniţii din Ucraina, cât şi pentru toţi cei aflaţi în necesitate. Donarea nu necesită programare, aşa cum nici nevoia de sânge nu se poate înscrie pe liste de aşteptare!

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )