IPJ Ialomiţa continuă acţiunile pentru siguranţa cetăţenilor

Pe 29 iunie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa au continuat acţiunile care au ca scop menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, combaterea faptelor antisociale şi a infracţiunilor şi verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse pentru combaterea pandemiei COVID-19.

Pe parcursul a 24 de ore, aceştia au fost solicitaţi să intervină la 95 de evenimente, dintre care 84 au fost sesizate la 112. De asemenea, au fost sesizate 8 infracţiuni, dintre care 4 erau contra persoanei şi 3 contra patrimoniului. Tot în decursul celor 24 de ore, poliţiştii au legitimat 297 de persoane, au verificat 72 de obiective de interes şi au controlat 11 mijloace de transport persoane. Totodată, au organizat acţiuni în scopul creşterii siguranţei în trafic. Ca măsură complementară au reţinut 7 permise de conducere şi au retras 2 certificate de înmatriculare.

Pe parcursul zilei, au fost aplicate, în total, 157 de sancţiuni, atât pentru abaterea de la normele rutiere, de convieţuire socială, cât şi pentru încălcarea legislaţiei privind combaterea pandemiei. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 55.000 de lei.

 

Petruţa RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )