Întâlnire de lucru a Camerelor de Comerț Județene din Regiunea Sud – Muntenia la Dâmbovița

Recent, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat „Întâlnirea de lucru a Camerelor de Comerț Județene din regiunea Sud – Muntenia”. Evenimentul a reunit la masa discuțiilor atât președinții Camerelor de Comerț și Industrie București, Ilfov, Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman, cât și executivul acestora.
La întâlnire a fost prezent și Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, creând un bun prilej de discuție privind politicile camerale la nivel național. Întâlnirea a avut ca principale teme schimbul de bune practici privind finanțarea activităților Camerelor Județene, promovarea mediului antreprenorial și accesarea fondurilor europene. Directorii camerelor județene au prezentat moduri de lucru, probleme și soluții pentru rezolvarea acestora, convenind continuarea întâlnirilor periodic. Președinții Camerelor județene, a Municipiului București, împreună cu Mihai Daraban, președintele

Camerei de Comerț și Industrie a României, au avut o întâlnire la sediul Consiliului Județean Dâmbovița cu Corneliu Ștefan, președintele instituției. Au fost prezenți, de asemenea, și prefectul județului, Claudia Gilia, primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan, vicepreședinte al CJ Dâmbovița, Antonel Jîjîie, administratorul public Cristian Avanu și secretarul general CJ Dâmbovița, Dănuț Popa. Întâlnirea a fost urmată apoi de o conferință de presă.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )