Incendiu produs între un ATV și o bicicletă, în comuna Roșiori

În cursul zilei de ieri, o locuință din comuna Giurgeni a fost cuprinsă de flăcări. La fața locului, trei echipaje de salvatori din cadrul Stației de pompieri Țăndărei au intervenit pentru stingerea focului. Au ars anexa gospodărească, furaje, lemne de foc și aproximativ 10 metri liniari de gard. În sprijin a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița. Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical pentru două persoane, ulterior acestea fiind transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise.
De asemenea, două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un ATV și o bicicletă, în comuna Roșiori. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, doi minori răniți ușor. În sprijin a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Ialomița. După acordarea primului ajutor,

pacienții au fost monitorizați, transportați și predați la Spitalul Municipal Urziceni de către echipajele SMURD și SAJ Ialomița.
Un alt incendiu s-a produs la groapa de deșeuri menajere din comuna Andrășești. Două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia au intervenit pentru lichidarea focului. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spații deschise. Au ars deșeuri menajere pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați.

Petruța RIDICHE

 

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )