Incendii produse tot mai des, în județul Ialomița!

Pe parcursul zilei de ieri, în doar 24 de ore, pompierii ialomițeni au fost solicitați pentru gestionarea a peste 20 de situații de urgență, produse la nivel local. Misiunile lor au vizat, în special, 25 de cazuri de acordare a primului ajutor calificat SMURD și transportarea la spital a persoanelor cu probleme medicale și 3 incendii.
În comuna Manasia, au ars aproximativ 3 hectare de vegetație uscată și cultură de grâu pe o suprafață de 200 de metri pătrați. Pentru lichidarea incendiului, un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
De asemenea, în municipiul Fetești, au ars aproximativ 2,5 hectare de vegetație uscată și pomi fructiferi. La fața locului a ajuns un echipaj de salvatori din cadrul Stației de pompieri Fetești a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Cel mai probabil, incendiul s-a produs din cauza focului aprins în spații deschise.
Un alt echipaj de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu, produs în municipiul Slobozia. A ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați. Cauza cea mai probabilă de producere a evenimentului este folosirea sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )