Ialomiţa are rezultate notabile la Gala Sportului Judeţean!

Sportul ialomiţean oferă cetăţenilor din judeţ noi motive de mândrie. În ciuda restricţiilor impuse, în funcţie de evoluţia pandemiei de COVID-19, sportivii din Ialomiţa reuşesc să facă o figură frumoasă la competiţiile pe care le susţin.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJTS) se mândreşte cu tineri foarte buni în domeniul lor, atât la sporturile olimpice, cât şi la cele neolimpice. Calendarul competiţional a fost destul de bogat în ultima perioadă, însă a adus şi rezultate notabile.
La Gala Sportului Judeţean 2021 din Ialomiţa, lucrurile stau în felul următor: la scrimă, George Dragomir de la CSM Unirea Slobozia – aflat în lotul olimpic şi în atenţia primei echipe de sabie a României – a obţinut 87 de puncte, Răzvan Stănescu, legitimat la CSM Unirea Slobozia – 49 de puncte; Liviu Lepădătescu, CSM Unirea Slobozia – 18 puncte şi Cristian Gavrilă de la CSS Slobozia (unul dintre artizanii categoriei şi la nivel naţional, având două finale câştigate în ţară, atât la cadeţi, cât şi la speranţe) – 10 puncte. La lupte, Gigi Marian Subţirică, legitimat la CSM Unirea Slobozia, a obţinut 66 de puncte; Nicoleta Băjan, de la CSM Unirea Slobozia a avut un rezultat de 47 de puncte, Denisa Negoiţă, de la aceeaşi structură sportivă, de 23 de puncte, Steluţa Subţirică, legitimată tot la CSM Unirea Slobozia, 16 puncte, iar Ştefan Stancu, de la CS Amara, a finalizat cu 8,5 puncte. La fotbal, judeţul Ialomiţa se mândreşte cu Robert Mustacă, de la AFC Unirea Slobozia (8,5 puncte).
Şi la sporturile neolimpice, ialomiţenii au obţinut rezultate bune. Astfel, la kempo, Valentin Milea, legitimat la CSM Unirea Slobozia, a obţinut 206 puncte; Robert Alex Trandafir, Robert Gabriel Trandafir şi Viorel Ioniţă, de la acelaşi club sportiv, au avut 115; 15 şi, respectiv, 11 puncte; Andrei Dima, legitimat la CSM Feteşti – 26,5 puncte, Damian Barangă, de la aceeaşi structură sportivă, 13 puncte. De asemenea, la karate, Ana Maria Gheorghe (CSM Unirea Slobozia) a obţinut 144,5 puncte; la lupte pe plajă, Gigi Subţirică, de la CSM Unirea Slobozia – 108 puncte; Nicoleta Băjan, din cadrul CSM Unirea Slobozia – 70; Ştefan Stancu, din cadrul CS Amara, 35 de puncte şi, nu în ultimul rând, Denisa Negoiţă, legitimată la CSM Unirea Slobozia, a obtinut 13 puncte.
În prezent, se lucrează la calendarul competiţional pentru anul 2022 şi se programează concursuri de mare anvengură, aşa cum au fost şi până acum.

Petruţa RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )