Ialomița: 91.454 permise de conducere, înregistrate la finalul anului trecut

Precum se întâmplă la începutul oricărui an, reprezentanții instituțiilor publice realizează un bilanț al activității pe care au întreprins-o pe parcursul anului trecut. În acest context, pe parcursul zilei de ieri, prefectul județului Ialomița, Marin Constantin, a participat la evenimentul ocazionat de prezentarea raportului de activitate al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor pentru anul 2021.
Potrivit datelor prezentate, în anul 2021 au fost emise, în total, 10842 de permise de conducere. Dintre acestea, 4.743 sunt obținute în urma susținerii examenului și 13, model vechi, anterior anului 1.995, preschimbate. De asemenea, pentru 378 de permise s-au modificat datele, 449 au fost preschimbate din permise străine, 4.857 de permise au fost reînnoite, 372, emise ca urmare a solicitării unui duplicat, iar 30, rebuturi. La nivelul județului Ialomița, în evidențele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, la finalul anului precedent figurau 91.454 posesori de permise de conducere. Din totalul lor, 10.440 de posesori au permise de conducere anterioare anului 1.995. În altă ordine de idei, la nivelul Serviciului au fost primite, în cursul anului trecut, 14.990 de documentații pentru înmatricularea vehiculelor. Astfel, la finalul anului precedent, parcul auto al județului Ialomița era compus din 97.184 de vehicule, dintre acestea 80.830 de vehicule aflându-se în proprietatea persoanelor fizice. Potrivit datelor statistice, în perioada analizată s-au efectuat 96.56 operațiuni de radiere și 2.134 de autorizare provizorie.
„Desfășurați o activitate caracterizată de atenție și corectitudine. Având în vedere împrejurările pandemice în care v-ați desfășurat activitatea, vă împărtășesc că sunt plăcut surprins de promptitudinea cu care reușiți să răspundeți solicitărilor cetățenilor pe acest segment de activitate. Înainte de a vă felicita, vă solicit public să manifestați aceeași rapiditate și seriozitate în desfășurarea activității dumneavoastră“, le-a transmis celor prezenți Marin Constantin, în cadrul acțiunii.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )