Freeland Festival, cel mai mare eveniment muzical din județul Ialomița

Cel mai mare eveniment muzical din județul Ialomița, lansat de Primăria municipiului Slobozia, alături de Consiliul Local și Direcția de Educație, Cultură și Tineret, Freeland Festival, va avea loc luna viitoare.
După doi ani de pandemie, slobozenii sunt așteptați să revină acasă, pe meleagurile natale pentru distracție și voie bună, stare de bine și muzică pe gustul lor. Pentru prima ediție a festivalului, organizatorii au pregătit, alături de producători și parteneri, trei zile de momente memorabile, de spectacole și voie bună. Tematica principală a festivalului este muzica, grație rolului său de a facilita găsirea acordului și armonizarea relațiilor. Festivalul va avea loc în perioada 8 – 10 iulie. Locul în care se va desfășura evenimentul este Pădurea Peri, spațiu slobozean emblematic, folosit de zeci de ani pentru distracție, recreere, sport și plimbări în aer liber. Iar perimetrul de 50.000 de metri pătrați a fost amenajat de specialiști în organizarea de evenimente de masă pentru a întâmpina peste 20.000 de oaspeți pe zi. Intrarea la festival se face gratuit și nu este condiționată de vârstă. Participanții pot ajunge la eveniment cu ajutorul curselor de transport public care vor face legătura între centrul orașului și Pădurea Peri, în intervalul orar 10:00 – 24:00, pe toată perioadă de desfășurare a festivalului.
Alături de concerte de muzică susținute de un line-up celebru, vizitatorii festivalului se vor bucura de experiențe culinare și gastronomice în zona de food trucks – food & drinks & refreshments. Vor putea imortaliza momentele reîntâlnirii cu grupuri întregi de prieteni în selfie cornerul care le este dedicat și vor putea să experimenteze diferite forme de mișcare în aer liber în zona de sport, mișcare și mindfull workout. Pentru cei mai mici slobozeni, Freeland Festival vine cu activități recreative pentru copii, face painting, acrobați și acrobații, personaje de poveste și șansa de a întâlni unii dintre artiștii lor preferați. „Freeland Festival s-a născut din dorința noastră de a da un aer modern, tineresc și plin de vitalitate orașului Slobozia. Proiectul este organizat la standarde profesioniste, concurente cu cele ale evenimentelor internaționale cu tradiție și cu bugete spectaculoase. Credem cu tărie că Freeland va contribui la creșterea reputației municipiului Slobozia. Va ajunge, în timp, un loc de destinație pentru toți cei care își trag energia din vibrația muzicii și se inspiră din convivialitatea specifică acestui gen de proiecte. Îi așteptăm cu drag pe toți fiii și fiicele Sloboziei, cei care locuiesc aici, dar și pe cei ce muncesc și trăiesc în orașe din țară și din străinătate. Le-am pregătit cu dăruire surprize și un loc ce îi va face să regăsească sensul familiei și să se hrănească din puterea pe care doar rădăcinile natale au darul să o ofere”, transmite Dragoș Soare, Primarul Municipiului Slobozia.
Pentru mai multe detalii și informații, cei interesați pot accesa link-ul www.freeland.ro și sunt așteptați la distracție.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (3 )