FarmConect 2023 – un succes răsunător, cu peste 13.000 de vizitatori şi 120 de expozanţi şi parteneri

FarmConect 2023, evenimentul agricol de referinţă al anului, a încheiat cu succes a doua sa ediţie, atrăgând un număr de peste 13.000 de vizitatori entuziaşti, 120 de expozanţi şi parteneri. Cu mai mult de 50 de conferinţe şi ateliere, FarmConect 2023 îşi consolidează renumele de zonă de confluenţă pentru companii, fermieri, experţi în agricultură, consumatori – mai ales tineri şi familii cu copii. Datorită parteneriatului la nivel local şi regional dar şi prin implicarea membrilor comunităţii,  FarmConect România 2023 a dovedit din nou că agricultura este în centrul interesului publicului român. Reuşita evenimentului organizat de Forumul APPR se datorează tuturor celor care au acordat încredere şi susţinere acestui demers absolut necesar pentru o agricultură modernă, bazată pe sustenabilitate, transparenţă şi inovaţie – o agricultură sănătoasă pentru comunităţi sănătoase. „Evenimentul a găzduit peste 120 de expozanţi şi parteneri care au contribuit la reuşita acestei ediţii, oferind vizitatorilor o gamă variată de produse şi servicii agricole de calitate superioară. De la echipamente de ultimă generaţie, până la soluţii digitale de gestionare a fermei, de la genetică şi soluţii de protejare a culturilor agricole adaptate noilor provocări climatice la programe de agricultură regenerativă şi tranzacţionare a certificatelor de carbon, FarmConect 2023 s-a dovedit o platformă ideală pentru afaceri şi colaborări de succes. Încheiem această ediţie cu gânduri îndreptate către viitor şi cu speranţa că industria agricolă va continua să se dezvolte şi să prospere în România. Forumul APPR mulţumeşte pentru susţinere partenerilor, autorităţilor locale şi partenerilor media. Proiectul FarmConect România a fost organizat în inima Bărăganului şi a avut drept parteneri instituţionali Consiliul Judeţean Ialomiţa, Muzeul Naţional al Agriculturii din Slobozia şi Consiliul Local Slobozia.
Mulţumirile noastre se cuvin comunităţii şi tinerilor voluntari din judeţul Ialomiţa şi de la USV Iaşi  care s-au implicat în acest proiect destinat dezvoltării zonelor rurale prin strânsă colaborare cu sectorul agricol”, a precizat Sorinela Ghiţă, reprezentantul FAPPR.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (2)
  • comentariu-avatar

    Felicitari Forumului APPR pentru organizarea acestei editii a evenimentului FarmConect Romania 2023! A fost un eveniment remarcabil, oferind o gama larga de produse si servicii de inalta calitate, inventii si progres remarcabil in domeniul agriculturii. A fost un vis din care n-am vrut sa ne trezim, prin care am experimentat o viziune moderna si sustenabila asupra agriculturii si a dreptului la alimentatie. Sper ca acest eveniment sa continue sa contribuie la dezvoltarea sectorului agricol.

  • comentariu-avatar

    FarmConect 2023 este, fara indoiala, unul dintre cele mai reusite evenimente agricole din Romania. Cu peste 13.000 vizitatori entuziasti si 120 de expozanti si parteneri, acesta a dovedit inca o data ca agricultura este in centrul atentiei publicului. De la inovatii si solutii digitale de administrare a fermelor, la formarea agricultori si a tinerilor, FarmConect a contribuit la promovarea unei agriculturi moderne, de calitate si sustenabila. Multumim tuturor celor care au facut posibila aceasta initiativa!

  • Disqus (0 )