Evenimente și activități întreprinse de Flag „Dunărea Călărășeană” în 2022

FLAG „Dunărea Călărășeană” a organizat, anul acesta, întâlniri de anvergură în care au fost discutate aspecte importante făcând parte din strategia FLAG. De asemenea, asociația avut o activitate foarte bogată în ultimul an.
Pe 18 iulie, a fost lansat apelul cu numărul 1013 cu dată limită de depunere 18 august. Apelul a fost, ulterior, prelungit până la data de 4 septembrie. La solicitarea unuia dintre beneficiari, a fost prelungit, încă o dată, până la data de 14 septembrie. La momentul actual, există două cereri de finanțare aflate în etapa de evaluare din punct de vedere al conformității administrative și al eligibilității.
Pe 1 septembrie, FLAG „Dunărea Călărășeană” a desfășurat o întâlnire de lucru la Clubul Pescarilor din municipiul Călărași la care au participat membrii ai Asociațiilor de pescari împreuna cu președinții asociațiilor și reprezentanți ai ANPA Tulcea, cu participarea directorului Marian Chiriac. În cadrul întâlnirii, au fost discutate problemele pescarilor. Totodată, au fost prezentate oportunitățile de finanțare din partea asociației și liniile directoare gândite pentru următoarea strategie FLAG.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )