Dunărea Giurgiu se deplasează la Ciulniţa pentru jocul cu Bărăganul din localitate

Campioana judeţului Giurgiu la fotbal, Dunărea Giurgiu (foto), a intrat în linie dreaptă pentru pregătirea manşei tur a barajului de promovare în Liga a III-a la fotbal, contra campioanei judeţului Ialomiţa, FC Bărăganul Ciulniţa. Prima manşă se joacă sâmbătă,17 iunie, ora 18.00, pe stadionul din Ciulniţa.
Formaţia Dunărea Giurgiu antrenată de Andrei Nemţescu, cu mulţi jucători beneficiind de experienţa Ligii 3 în lot, se luptă cu Campioana judeţului Ialomiţa, FC Bărăganu Ciulniţa, pentru un loc în Liga 3, ediţia 2023-2024. Visele giurgiuvenilor se vor împlini doar dacă vor trece de FC Bărăganul Ciulniţa, o formaţie  de tradiţie ce speră la revenirea în prim-plan. Meciul se anunţă a fi unul provocator. „Munca noastră de un an de zile va sta în cele două meciuri, cu echipa din Ciulniţa. Sperăm să ne facem jocul nostru şi suporterii fericiţi cu promovarea în Liga 3. Vom avea un duel cu o echipă bună din judeţul Ialomiţa, Bărăganul Ciulniţa”, a spus prof. Mirel Eugen Marin,director şi managerul Dunărea Giurgiu.
Echipa giurgiuveană pleacă astăzi spre Ciulniţa şi va înnopta în oraşul Slobozia. După confruntarea de mâine, returul se va disputa o săptămână mai târziu, pe stadionul Astra din Giurgiu, de la ora 17,30.

Marius BĂDRĂGAN

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )