Două accidente rutiere produse în județul Ialomița, în decursul a 24 de ore

În doar 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița au avut două solicitări de intervenție la două accidente.

În această dimineață, în jurul orei 02.00, două echipaje de salvatori din cadrul Stației de Pompieri Fetești, au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în satul Cegani, din comuna Bordușani. În evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism. La fața locului, a venit în sprijin și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Ialomița – substația Fetești. A rezultat o victimă, conștientă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de echipajele medicale la locul intervenției. După acordarea primului ajutor, aceasta a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Municipal Fetești pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Ieri, în data de 8 noiembrie, în jurul orei 15.20, s-a produs un accident rutier în satul Marsilieni din comuna Albești. Două echipaje de salvatori din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au ajuns la fața locului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar în urma acestuia au rezultat două victime, conștiente și neîncarcerate. La locul accidentului a venit în sprijin și o ambulanță a SAJ Ialomița – substația Slobozia. Victimele au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. Ulterior, au fost preluate și transportate de echipajele SMURD și SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare. Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )