Doi bărbați reținuți de polițiștii feteșteni

Zilele acestea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au reținut doi bărbați de 27 și 31 de ani. Aceștia sunt bănuiți de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, lovirea sau alte violențe, distrugere, furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Din cercetările efectuate de oamenii legii a reieșit că, la data de 1 decembrie, în jurul orei 13:00, cele două persoane ar fi pătruns fără drept în locuința unui bărbat în vârstă de 34 de ani, din municipiul Fetești. L-ar fi lovit atât pe el cât și pe mama acestuia, de  62 de ani, cu diferite corpuri contondente, ar fi distrus obiecte de mobilier din casă și i-ar fi deposedat de un telefon mobil.

În urma agresiunilor suferite, cele două victime au fost transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul din Fetești. Cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptelor au fost identificați de polițiștii de investigații criminale și, ulterior, conduși la sediul poliției pentru audieri. Totodată, cu ocazia efectuării unui control corporal la sediul Poliției Municipiului Fetești, asupra bărbatului de 31 de ani a fost găsit un corp tăietor-înțepător tip briceag. Obiectul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Față de cele două persoane a fost continuată urmărirea penală pentru săvârșirea infracţiunilor de violarea de domiciliu, lovirea sau alte violențe, distrugerea, furt și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Iar în baza probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomița, urmând prezentarea lor în fața Instanței de Judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești.

Cătălina GHEORGHE

 

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )