„Descinderi” cu daruri la grădiniţă

În prag de sărbători, autorităţile locale îşi îndreaptă privirea către cele mai vulnerabile persoane, copiii, care merită o atenţie deosebită în această perioadă.

Astfel, bunătatea şi iubirea pentru copii au îmbrăcat uniforma Luptătoilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa. Aceştia au serbat copiii de la Grădiniţa din localitatea Bucu şi le-au răsplătit colindele şi poeziile cu daruri.

Supereroii mascaţi, aşa cum le-au spus cei mici, au desfăşurat, zilele acestea, o misiune de suflet, încheiată cu emoţie, dar şi cu succes. Au încărcat autospecialele Serviciului pentru Acţiuni Speciale cu daruri şi au pornit către grădiniţă, unde copii cu vârste cuprinse între trei şi şase ani vesteau Sărbătoarea Naşterii Domnului.

De la serbare nu a lipist nici Moş Crăciun, care le-a promis celor mici că va veni şi anul viitor, deoarece s-a simţit în „siguranţă” în prezenţa luptătorilor de intervenţii speciale. De asemenea, şi ei, în toată această perioadă, vor fi în misiune pentru a petrece cu toţii sărbătorile în linişte.

Petruţa RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )