Cum să câștigați rapiditate în setarea programărilor la salon? Stailer vă ajută!

Nu lăsați perioada evenimentelor să vă demonstreze nevoia de a avea o metodă practică pentru programările la salon. Adică nu așteptați până la vară când curg invitațiile la evenimente să vă dați seama că aveți nevoie de o cale mai rapidă de a seta programările la saloane. Există oricând la dispoziție Stailer, acum nu doar că platformă, ci și aplicație!
Aplicația Stailer este la fel de ușor de utilizat. Practic vă permite să aveți mereu la îndemână o modalitate facilă de a căuta un salon și un loc liber pe scaunul stilistului. Iată cât de simplu este să o obțineți și să o folosiți.
Descărcați gratuit!
Instaleaza aplicatia Stailer este îndemnul prietenilor. Și nu vă spun degeaba, ci pentru că pe testate, această aplicație vine la pachet cu avantaje multiple. Așadar, vorbim despre:
• Acces nelimitat, descărcare gratuită.
Stailer permite căutări nenumărate. Asta înseamnă că indiferent cât căutați și câte programări efectuați, nu veți fi taxați. Nu există abonamente sau condiții de genul acesta. În cazul aplicației, singura condiție este să vă creați un cont de client.
• Transparență în prezentarea serviciilor.
Fiecare salon înscris aici are prezentate toate detaliile, de la cât ar dura prestarea unui serviciu și până la costurile implicate. Puteți astfel să comparați serviciile, alegând varianta mai convenabilă vouă, din toate punctele de vedere.
• Confirmare pe loc.
Față de metoda clasică, când trebuia să sunați de la un salon la altul, în speranța că veți putea găsi un loc liber la salonul dorit, prin Stailer totul este mai facil. Eliminați pași inutili, nu mai depindeți de programul unei recepționere, de timpul de reacție a personalului în a răspunde la
apelurile clienților. Puteți fi în trafic, în drum spre birou sau în pat deja, setați imediat o programare, în intervalul de timp dorit.
• Acces la toată lista de saloane din orașul vostru și nu numai.
Atât din aplicație, cât și online din platformă setați data, ora, serviciul dorit și filtrul activ vă arată doar opțiunile pe care le aveți. Nu vă încurcați cu toată lista de saloane, vă sunt afișate doar cele care corespund specific cu preferințele indicate.
Există astfel șansa de a găsi, de ce nu, chiar și un loc liber la salon în aceeași zi, câteva ore mai târziu.
Stailer este pentru toată lumea un ajutor. Pentru că în lumea fast în care trăim, totul e pe repede înainte, suntem mereu agitați și pe fugă și simțim că timp liber nu mai avem deloc. Nu ne ajung orele pentru câte ne propunem într-o zi. Facem liste și notăm remindere să nu uităm să sunăm într-un anumit interval de timp la saloane. Dar totul poate fi diferit. Stailer vine cu această alternativă.
Descărcați aplicația Stailer, în câțiva pași simpli. Vă veți bucura să încercați și mai apoi să repetați oricând această experiență. Pentru că mergeți la salon în căutarea unor servicii care să vă facă să vă simțiți bine, pentru că aveți nevoie de relaxare, așadar de preferat să nu irosiți timp și nervi doar căutând acel loc.

Contact: support@stailer.ro

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )