Controale M.A.I. la Urziceni, finalizate cu sancțiuni uriașe

Zilele acestea, polițiștii din Urziceni au întreprins mai multe acțiuni de amploare, pe raza municipiului. Controalele au vizat atât verificarea legalității transportului de mărfuri, precum și prevenirea/combaterea comercializării de produse contrafăcute, diminuarea riscului de accidente rutiere și răspândirea virusului COVID-19.

Au fost angrenate 40 de efective de ordine publică, poliție rutieră și investigarea criminalității economice, precum și jandarmi ialomițeni. În urma intervențiilor, au fost aplicate 133 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 34.730 de lei și constatată o infracțiune în flagrant, privind punerea în circulație a unor produse susceptibile a fi contrafăcute. Au fost verificate 221 de autovehicule și peste 330 de persoane. Cele mai multe amenzi aplicate au vizat nerespectarea regulilor de circulație.

De asemenea, în cadrul controalelor, au fost verificate 32 de societăți comerciale de pe raza municipiului Urziceni, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț. În urma verificărilor, la un operator economic au fost identificate în stocul de marfă și ridicate pentru cercetări mai multe articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de vânzare de 1.060 lei. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )