Contribuabilii şi persoanele juridice, cu obligaţii fiscale restante la data de 31 martie 2023, au fost publicaţi pe site-ul ANAF

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Ialomiţa informează că în conformitate cu prevederile art. 162 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, au fost publicate pe pagina proprie de internet a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală listele de contribuabili persoane juridice care înregistrau obligaţii fiscale restante la data de 31.03.2023 şi neachitate până la data publicării.
Potrivit celor declarate de Liliana Ciomîrtan (purtătorul de cuvânt al AJFP Ialomiţa), nu fac obiectul publicării obligaţiile fiscale restante al căror cuantum total este sub următoarele plafoane: 250.000 lei, în cazul debitorilor care au calitatea de contribuabil mijlociu; 100.000 lei, în cazul celorlalte categorii de debitori persoane juridice. Astfel, la nivelul judeţului Ialomiţa au fost publicaţi pe site-ul ANAF un număr de 210 agenţi economici, care figurau cu obligaţii restante la bugetul general consolidat, la data de 31.03.2023, în sumă totală de 358,45 milioane lei, neachitate până la data publicării pe site.
Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, situaţia se prezintă astfel: 103 de contribuabili administraţi de Activitatea de colectare persoane juridice şi fizice Slobozia, cu un debit total de 229,95 milioane lei; 77 de contribuabili administraţi de Serviciul Fiscal Municipal Urziceni, cu un debit total de 85,43 milioane lei; 30 de contribuabili administraţi de Serviciul Fiscal Municipal Feteşti, cu un debit total de 43,07 milioane lei. „Menţionăm că suma totală a obligaţiilor fiscale principale neachitate este de 242,36 milioane lei , iar accesoriile calculate la aceste debite sunt de 116,10 milioane lei. Cei interesaţi pot verifica dacă contribuabilii, persoane juridice, au obligaţii fiscale restante la bugetul general consolidat accesând următorul link: https://www.anaf.ro/restante/”, a precizat purtătorul de cuvânt al AJFP Ialomiţa.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )