Conducători auto depistați la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise

În acest weekend, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Manasia, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Urziceni aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.
În momentul legitimării, șoferul erau incoerent în exprimare, fapt pentru care a fost testat atât cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, cât și cu aparatul DrugTest, ce a indicat o valoare pozitivă pentru consumul de Canabis. Conducătorul auto a fost condus la Camera de Gardă a Spitalului Municipal Urziceni, în vederea recoltării mostrelor biologice.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.
Duminică, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Slobozia au oprit în trafic, pentru control, un autoturism ce se deplasa sinuos pe raza municipiului Slobozia.
La volanul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Slobozia, care în momentul legitimării emana haenă alcoolică. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus, ulterior, la Spitalul Județean de Urgență din Slobozia, în vederea recoltării probelor biologice de sânge.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )