Cercetați pentru lovire sau alte violențe, furt calificat și tentativă de furt, reținuți de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut ieri, patru persoane cu vârste cuprinse între 14 și 24 de ani, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă de furt și lovire sau alte violențe.
Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în faptul că, în perioada noiembrie 2021 – februarie 2022, ar fi comis mai multe furturi din locuințe și din societăți comerciale, din localitatea Urziceni. În baza probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri s-a continuat urmărirea penală, față de: un bărbat, de 24 de ani, cercetat pentru comiterea a 9 infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt și o infracțiune de lovire sau alte violențe; precum și față de doi bărbați, de 22 și 24 de ani, cercetați pentru comiterea a 7 infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt; dar și față de un minor, de 14 ani, bănuit de săvârșirea a 14 infracțiuni de furt calificat și tentativă de furt.
Față de cele 4 persoane a fost dispusă măsura reținerii, în cursul zilei de astăzi fiind prezentați magistraților cu propunerea măsurii de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )