„Campania, pe care noi ne-am propus-o, este una prin care dorim doar să arătăm ce am făcut”

În cadrul unui recente conferinţe de presă, organizată la sediul PSD Călăraşi, Cristian Bogdan Mihai (vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Călăraşi şi administratorul public al judeţului) a vorbit despre modul în care unii înţeleg să deruleze o campanie electorală, lansând acuzaţii către adversari, fără a veni însă cu fapte concrete vizavi de ceea ce au realizat sau ar realiza mai bine ei.
Bunăoară –spune Bogdan Mihai – un candidat de serviciu, pe un post bine plătit la stat, a făcut nişte alegaţii, cel puţin neonorante, la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi, respectiv Vasile Iliuţă. Încercând să se intereseze cine este candidatul de serviciu, a constatat că se remarcă doar ca soţ al unei doamne şi atât. Căci nu a găsit vreo referinţă care să îi arate ce a făcut respectivul. În schimb, într-un interviu, acesta a cerut să vadă ce a realizat administratorul public al judeţului. „Nu am foarte multe realizări, însă acestea se pot vedea în Spitalul Judeţean, precum şi în alte proiecte concepute de la zero. Mai mult, face nişte referiri la adresa preşedintelui, tot în mod neonorant, dar uită că dânsul are multe procese pe rol şi pe unele le-a pierdut. Dar, vom trage linie la final. În rest, campania, pe care noi ne-am propus-o, este una prin care dorim doar să arătăm ce am făcut. Nu este o campanie prin care să arătăm imagini, planuri, schiţe. Noi arătăm ce am spus că facem şi ceea ce am făcut. Iar ceea ce vedem cu toţii peste tot este o creştere, începând de la administraţiile locale din judeţ, unde există primari PSD, care s-au implicat, crescând nivelul de trai al cetăţenilor. Cum s-a întâmplat la Dragoş Vodă, unde a fost realizat un obiectiv impresionant, mult peste aşteptări pentru o comună – o şcoală la nivel european. Şi aici vorbeşte omul care ţine acea administraţie şi face lucruri concrete. Este foarte simplu atunci când nu ai nimic de spus, să vorbeşti despre alţii. Ori dacă ne uităm puţin în discursul oamenilor care vor să ocupe o funcţie politică, prin votul cetăţenilor, ei vorbesc doar despre noi. Le urăm succes. Vorba lor ne ajută doar în a arăta exact oamenilor ceea ce am făcut. Şi l-aş sfătui pe domnul candidat de serviciu, ca atunci când nu ştie ceva, doar să citească. Şcoala nu a omorât pe nimeni şi chiar dacă ar fi aşa, pentru el e prea târziu”, a punctat vicepreşedintele Bogdan Mihai.
Întrebat de mas media cam ce scor crede că va obţine PNL la alegerile locale din 9 iunie, acesta a spus că va lua undeva în jurul procentului de 20%. Dar, probabil, procentul poate fi un pic mai mare sau mai mic. Iar asta este o consecinţă directă a faptului că în toţi aceşti ani, din 2020 până acum, politica locală a Partidului Naţional Liberal nu a fost una constructivă, din păcate, pentru ei. Nu pentru PSD ce şi-a văzut de treabă, îmbinând partea administrativă cu cea politică, lucru care se vede.

Marius BĂDRĂGAN

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )