„Călăraşi vă mulţumesc şi vă iubim. Aţi fost lângă noi, construim împreună”

Alegerile locale din 9 iunie 2024 şi-au desemnat câştigătorii, la Călăraşi, echipa PSD obţinând cele mai importante funcţii pentru judeţ. Anume Vasile Iliuţă a mai câştigat un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean şi Marius Dulce încă unul de primar al municipiului Călăraşi. La Consiliul Local Călăraşi, din cei 21 de consilieri locali, PSD a câştigat 11 şi are majoritatea necesară pentru a trece lejer proiectele pe care doreşte să le implementeze pe viitor.
În cadrul unei recente conferinţe de presă, primarul ales, Marius Dulce a ţinut, în mod deosebit, să mulţumească electoratului care i-a acordat încă o dată încrederea. „În primul rând, vreau să mulţumesc cetăţenilor din Călăraşi pentru că au avut încredere în noi. Am demonstrat că suntem oameni ai faptelor, iar dânşii au văzut asta. Nu s-au mai lăsaţi păcăliţi de vorbe şi au venit alături de noi, în număr mare. Pe această cale, nu îmi rămâne decât să le mulţumesc celor care ne-au votat şi bineînţeles celor ce nu ne-au votat. Fiindcă, de aici, învăţăm că mai avem anumite lucruri să le facem, că nu suntem perfecţi, ci perfectibili. Dar, împreună, construim un Călăraşi modern. Pentru că, după următorii patru ani, cu siguranţă Călăraşiul se va schimba, aşa cum s-a întâmplat şi după aceşti patru ani. Avem proiecte minunate, le facem împreună şi, încă o dată: Călăraşi vă mulţumesc şi vă iubim. Aţi fost lângă noi, construim împreună”, a precizat primarul Marius Dulce.
În ceea ce priveşte alegerile, cifrele au vorbit de la sine. Şi, target-ul a fost îndeplinit. Primarul a obţinut 12.398 de voturi şi 11 consilieri locali. „După redistribuire, ne apropiem şi noi de 55 -56%. Dar nu mai contează ce spunem, ci doar ce avem de făcut. Pentru că, în Călăraşi, este foarte bine, muncim şi lumea a vrut continuitate. Continuăm împreună şi le mulţumesc la toţi. Împreună mergem mai departe şi cu siguranţă vom avea rezultate peste patru ani, când vom schimba faţa oraşului…În rest, pot să spun că
suntem în discuţii ceea ce priveşte funcţia de viceprimar. Avem majoritate, ne vom aşeza la discuţii şi vom lua deciziile cele mai corecte la momentul respectiv. Vreau să mulţumesc şi celor două persoane ce m-au sprijinit moral întotdeauna de la centru, respectiv domnului preşedinte Marcel Ciolacu şi secretarului general Paul Stănescu, care mi-au acordat încredere pe lângă Organizaţia Judeţeană. Ei au crezut şi cred în noi şi, cu siguranţă, alături de dumnealor, vom face lucruri minunate”, a mai adăugat primarul municipiului Călăraşi.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )