Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată de AJOFM Călărași pe 20 mai

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași (AJOFM Călărași) organizează, pe 20 mai, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 10.00, in foaierul Centrului Cultural Județean ,,Barbu Știrbei” Călărași. În același interval de timp, bursa generală a locurilor de muncă va avea loc și la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Olteniţa, str. Argeșului nr.111.
Acțiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. Acestea vor avea posibilitatea de a susține interviuri cu mai mulți agenți economici, în scopul ocupării unui loc de muncă și, totodată agenților economici care au avantajul de a alege candidatul potrivit.
Obiectivul principal al acestei măsuri active de combatere a şomajului îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin intermedierea unui dialog direct între agenţii economici interesaţi şi solicitanţii de loc de muncă. Atât persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă cât și agenţii economici pot beneficia de subvențiile, primele și facilitățile prevăzute de Legea 76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.
Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă vacante, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Călărași, până pe data de 17 mai 2022, prin fax: 0242/331693 sau e-mail: ajofm.cl@anofm.gov.ro, situaţia privind locurile de muncă vacante, cu mențiunile: ,,pentru bursa generală”; ,,participăm/nu participăm la acțiune”.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )