Bursa Generală a Locurilor de Muncă, o șansă pentru angajatori și șomeri

În contextul preocupării constante pentru creșterea ocupării forței de muncă și îmbunătățirea perspectivei profesionale a cetățenilor, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița anunță organizarea evenimentului „Bursa Generală a Locurilor de Muncă“. Acesta va avea loc în data de 17 mai 2023, începând cu ora 9.00, la sediul Agentiei Locale din Slobozia, situat pe b-dul Matei Basarab, bl. F1, parter.
Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă, dar și pentru agenții economici în căutarea de personal calificat sau necalificat. Persoanele interesate sunt încurajate să se înscrie în prealabil la sediul Agenției Locale Slobozia sau la Punctele de Lucru din Urziceni, Fetești și Țăndarei. Agenții economici care dispun de locuri de muncă vacante sunt invitați să depună oferta la sediul AJOFM Ialomița sau la sediile punctelor de lucru, sau să o trimită prin e-mail la adresa ajofm.il@anofm.gov.ro sau prin fax la numărul 0243231785. Aceștia sunt îndemnați să se implice activ în acest proces, având posibilitatea de a găsi personal potrivit pentru nevoile lor.
Pentru a participa la această acțiune, agenții economici sau persoanele interesate pot contacta AJOFM Ialomița la numerele de telefon 0243/231.809 și 0243/230.224 sau pot merge direct la locațiile menționate. De asemenea, este important de menționat că persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă și nu au reușit să se înscrie în evidențele AJOFM Ialomița se pot prezenta la bursă, unde își pot înregistra candidatura pe loc.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă un efort comun al autorităților și al mediului economic pentru a susține creșterea economică și integrarea profesională a cetățenilor. Prin această inițiativă, se promovează o piață a muncii dinamică și echilibrată, care să răspundă nevoilor și aspirațiilor tuturor părților implicate.
Cristina ANDREI

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )