Bursa Generală a Locurilor de Muncă – 12 mai 2023

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ialomiţa va organiza în data de 12 mai 2023 „Bursa Generală a Locurilor de Muncă”.
Evenimentul va avea loc la Slobozia , sediul Agenţiei Locale, începând cu ora 9.00. În vederea participării la această acţiune, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate să se înscrie la sediul Agenţiei Locale Slobozia, strada Matei Basarab, bl F1, parter sau la Punctele de Lucru din Urziceni, Feteşti şi Ţăndarei. De asemenea, agenţii economici, care dispun de locuri de muncă şi doresc încadrarea de personal calificat sau necalificat, sunt aşteptaţi să depună oferta de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Ialomiţa sau la sediile punctelor de lucru, precum şi la adresa de e-mail – ajofm.il@ anofm.gov.ro sau fax 0243.231785.
Până la această dată, în cadrul acţiunii se regăsesc oferte pentru locuri de muncă vacante în următoarele meserii: agent de securitate, ajutor bucătar; asistent medical balneofiziokinetoterapie şi recuperare; brutar; cameristă hotel; confecţioner-asamblor articole din textile; faianţar; femeie de serviciu; fizioterapeut; îngrijitor spaţii verzi; lucrător bucătărie (spălător vase mari); lucrător comercial; lucrător gestionar; manipulant mărfuri; masor; muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide; operator la maşini-unelte cu comandă numerică; operator vânzări prin telefon; ospătar (chelner); recepţioner de hotel; vânzător. „Invităm agenţii economici, care doresc să participe la această acţiune, să ne contacteze. Cât priveşte persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă şi nu au reuşit să se înscrie în evidenţele noastre, se pot prezenta la bursă, înscrierea putând fi făcută pe loc”, a precizat Aura Dobrin, purtătorul de cuvânt al AJOFM Ialomiţa. Pentru relaţii suplimentare, cei interesaţi se pot adresa la AJOFM Ialomiţa, la numerele de telefon 0243/231.809, 0243/230.224, sau direct în locaţiile susmenţionate.

Diana ARON

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )