Biroul Unic al Primăriei Municipiului Slobozia a fost inaugurat

Aşa cum a anunţat, primarul Dragoş Soare a inaugurat zilele acestea Biroul Unic al Primăriei Municipiului Slobozia. Este vorba de un spaţiu nou creat, de consultanţă, adresat cetăţenilor oraşului Slobozia, amenajat la parterul instituţiei.

Ideea este ca cetăţeanul să se simtă confortabil când vine la Primărie, să vadă că lucrează pentru el această instituţie.

„Ne dorim ca cetăţenii să simtă că sunt în centrul preocupării instituţiei noastre şi încă un pas în acest sens a fost făcut, prin amenajarea unui spaţiu civilizat şi confortabil, unde locuitorii să îşi poată rezolva solicitările în cel mai scurt timp posibil, beneficiind de consultanţa funcţionarilor publici. Am creat 11 birouri de consultanţă, unde angajaţii primăriei vor recepţiona documente şi soluţiona situaţiile ce pot fi gestionate rapid. Vreau să nu mai existe situaţiile aberante în care un cetăţean depune un set de documente pentru o solicitare, doar pentru a primi răspuns în 30 de zile prin care să fie notificat că a uitat să mai adauge un document. Vreau ca cetăţenii oraşului nostru să ştie că angajaţii primăriei lucrează pentru ei, acordându-le tot sprijinul necesar ca să-şi rezolve în timp optim problemele. Este important, de asemenea, pentru mine ca toţi oamenii care au nevoie de informaţii şi de consultanţă să poată sta jos, în condiţii civilizate care să demonstreze respectul pe care îl avem pentru ei. Am creat în acest sens şi o zonă de aşteptare pentru cetăţeni, dotată cu suficiente scaune astfel încât chiar şi o eventuală aşteptare să fie confortabilă”, a precizat primarul Dragoş Soare, specificând că, în cadrul Biroului Unic sunt şi birouri pentru Direcţia pentru Asistenţă Socială şi pentru S.C. Servicii Publice S.R.L., în scopul de a facilita accesul cetăţenilor la serviciile primăriei şi de a limita pe cât posibil deplasările în alte instituţii.

Nu în ultimul rând, slobozenii sunt invitaţi să comunice sugestiile lor prin comentarii pe pagina de Facebook a Municipiului Slobozia sau prin adresa de mail a instituţiei, office@municipiulslobozia.ro, pentru a sprijini autorităţile în demersul lor de a oferi servicii publice de o calitate mai bună.

Diana ARON

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )