Bărbat din localitatea Crunți, depistat în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului

Luni, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au observat un autoturism ce avea o deplasare sinuoasă, pe o stradă din localitatea Crunți.
În momentul în care șoferul autovehiculului a observat autospeciala de poliție a accelerat, circulând cu viteză mare pe un drum din extravilanul localității. Iar în dreptul unei stâne, acesta a abandonat autoturismul și a fugit în lanul de floarea soarelui aflat în apropiere.
Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. Conducătorul auto a fost, în final, prins și imobilizat după aproximativ 200 de metri în lanul de floarea-soarelui. Oamenii legii au constatat, potrivit unor verificări amănunțite, că bărbatul în vârstă de 49 de ani este din localitatea Crunți. În urma testării cu aparatul etilotest Dragger, rezultatul a indicat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru a-i fi recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (1 )