Bărbat din localitatea Borănești, reținut pentru viol!

Un bărbat de 49 ani din comuna Borănești a fost reținut, în cursul zilei de ieri, de polițiștii ialomițeni, pentru 24 de ore. Acesta este bănuit că ar fi întreținut, prin folosirea forței fizice, relații sexuale cu o tânără în vârstă de 25 de ani.
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au documentat și probat activitatea infracțională a bărbatului, care ar fi violat tânăra în noaptea de 13 spre 14 aprilie. Victima este chiar fata concubinei sale, iar în acel timp cei doi se aflau în locuința comună din localitatea Borănești. În cursul zilei de luni, 16 mai, bărbatul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Urziceni pe bază de mandat de aducere. În baza probatoriului administrat, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Persoana în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița. Iar în cursul zilei de ieri a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )