„Avem puterea ca în 2024 să înclinăm balanţa în Parlamentul European şi să obţinem mai mult de patru deputaţi”

Membrii Biroului Executiv al Partidului Umanist Social Liberal s-au reunit, zilele acestea, în judeţul Olt, la Slatina.
Ordinea de zi a şedinţei BEx a inclus, pe lângă problemele organizatorice curente, o analiză a stadiului campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea iniţiativei legislative a cetăţenilor privind recuperarea către bugetul de stat a marilor averi care nu pot fi justificate prin venituri legale.
„Este o campanie căreia îi acordăm o atenţie deosebită, dorită de oameni, a cărei finalitate va aduce beneficii atât din perspectiva moralităţii – frauda fiind pedepsită – cât şi din cea a justeţii dirijării ulterioare a fondurilor, astfel colectate direct către obiective de interes public: grădiniţe, şcoli şi spitale. Le mulţumesc domnului Mihai Niţă, preşedintele filialei, colegilor noştri umanişti din Olt pentru organizarea evenimentului şi primirea călduroasă pe care ne-au făcut-o. Le urez succes”, a transmis deputatul Graţiela Gavrilescu, preşedintele Forului de Conducere Colegială al PUSL.
La rândul ei, Maria Grapini (europarlamentar PUSL) le-a cerut colegilor săi să fie în continuare aproape de cetăţeni şi să îi ţină la curent cu toate proiectele PUSL, în contextul în care partidul se află, potrivit sondajelor, la un pas de pragul electoral. „Avem puterea ca în 2024 să înclinăm balanţa în Parlamentul European şi să obţinem mai mult de patru deputaţi, precum în prezent, să formăm un grup parlamentar. Trebuie să fim o echipă, uniţi şi solidari”, a transmis europarlamentarul PUSL.

Marius BĂDRĂGAN

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )