AURORA Retail Park Giurgiu – cel mai mare și modern parc comercial din oraș

Cometex, liderul în dezvoltarea de parcuri comerciale, anunță deschiderea celui mai mare și modern centru comercial din orașul Giurgiu. AURORA Retail Park Giurgiu, o destinație de shopping inovatoare, aduce o gamă variată de retaileri renumiți și facilitează o experiență de cumpărături de neegalat pentru locuitorii orașului.
O investiție de 27 de milioane de euro
Cu o suprafață impresionantă de aproximativ 13.000 de metri pătrați, AURORA Retail Park Giurgiu reprezintă o investiție majoră de 27 de milioane de euro. Amplasat strategic pe B-dul Mihai Viteazu, nr. 4A, în apropierea gării istorice a orașului, centrul comercial impresionează prin arhitectura modernă și elegantă, completată de o fântână arteziană cu jocuri de lumini și o fațadă iluminată spectaculos de zeci de leduri colorate. Parcul comercial găzduiește o selecție diversificată de chiriași, printre care ALTEX, Animax, C&A, DM, Kaufland, KIK, Sinsay și Banca Transilvania. Această diversitate oferă clienților acces la produse variate, de la electronice și IT, la modă, produse pentru animale de companie și servicii bancare.
În cadrul strategiei de expansiune a Cometex, inaugurarea AURORA Retail Park Giurgiu este un pas important, aducând branduri prestigioase mai aproape de clienți și creând o destinație de referință pentru cumpărători. Vicențiu Spătaru, Directorul General al Cometex, a declarat că „suntem încântați să inaugurăm AURORA Retail Park Giurgiu. Un proiect deosebit, cu o arhitectură specială, în care am investit și am muncit intens, intrat acum în portofoliul Cometex. Ne dorim să implementăm acest concept în mai multe proiecte pe care le avem acum în analiză și dezvoltare. Scopul nostru este să creăm destinații de shopping pentru clienții noștri, oferindu-le o experiență memorabilă.”
În linie cu angajamentul său față de sustenabilitate, noul parc retail este echipat cu panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie. Aceste soluții tehnologice avansate sunt adoptate pentru a spori eficiența energetică și pentru a proteja mediul înconjurător.
Expansiunea continuă a Cometex
Cu deschiderea AURORA Retail Park Giurgiu, Cometex își consolidează poziția pe piața de retail din România, deținând acum 13 parcuri de retail operaționale. În următorii doi ani, compania intenționează să deschidă peste 20 de proiecte de retail, toate promovând practici sustenabile și oferind clienților experiențe de cumpărături deosebite. Investiția în AURORA Retail Park Giurgiu a fost susținută din surse proprii, iar Cometex a anunțat parteneriatul cu CEC Bank, care refinanțează 48% din investiția inițială. Compania continuă să colaboreze cu branduri naționale și internaționale de renume, asigurând diversitatea și calitatea ofertelor din proiectele sale de retail.
Programul AURORA Retail Park Giurgiu este de luni până duminică, între orele 9:00 și 21:00, oferind locuitorilor și vizitatorilor oportunitatea de a se bucura de o experiență de shopping modernă și confortabilă. Cometex, cu un portofoliu extins de parcuri comerciale, continuă să inoveze și să dezvolte proiecte de retail care să răspundă nevoilor și așteptărilor clienților săi, menținându-se în fruntea industriei de retail din România.

Cristina ANDREI

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )