Au pus în pericol circulația pe drumurile publice

La data de 2 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 ani din municipiul Fetești.

Întrucât acesta nu a prezentat permisul de conducere, a fost verificat în bazele de date ale Poliției Române. Ca rezultat, oamenii legii au reușit să afle faptul că respectivul are permisul reținut, cu restricții și dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Stelnica au depistat, pe DN3B, în comuna Vlădeni, un bărbat conducând un ansamblu de vehicule sub influența băuturilor alcoolice.

Șoferul, în vârstă de 52 ani din municipiul Fetești, în urma testării cu aparatul Drager, a fost identificat cu o valoare de

0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la Spitalul Municipal Fetești, unde i s-au recoltat mostre de sânge, în vederea stabilirii concentrației de alcool.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )