Au început nominalizările la Premiul Mentor pentru excelență în educație!

Zece profesori și antrenori sunt premiați, anual, cu Premiul Mentor pentru excelență în educație, în cadrul căruia nominalizările se depun până la sfârșitul anului.
Premiul constă într-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemțoi și o sumă în valoare de 8.000 de lei. Programul se organizează începând din 2010, în fiecare an. A fost implementat din dorința de a atrage atenția opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viața discipolilor lor. Toţi aceştia au un merit extraordinar pentru descoperirea și lansarea tinerelor talente, ai căror primi paşi i-au sprijinit din umbră, contribuind cu devotament la „şlefuirea“ abilităţilor lor.
Programul este organizat de Fundația Pentru Comunitate din fondurile asigurate de Compania MOL România. Pot fi nominalizați acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, îi pregătesc pentru a face față competițiilor şi caută posibilități de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizați acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes. Din păcate, activitatea multora dintre ei a rămas, însă, în umbră, fără recompense morale sau materiale.
Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la Premiul Mentor pentru excelență în educație. Orice persoană poate să facă o nominalizare, atât în nume propriu cât și în numele unui grup. Mai multe detalii și formularul de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundației Pentru Comunitate: https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.
Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor, la sala Amfiteatru de pe acoperișul Teatrului Național București.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )