Atmosferă superbă pe caniculă la Dunărea Giurgiu – Bărăganul Ciulniţa, scor 6-1. Giurgiuvenii au promovat în Liga 3

Peste 1.000 de fani au luat cu asalt sâmbătă, 24 iunie 2023, stadionul Astra din Giurgiu,  pentru a îşi încuraja favoriţii la returul de promovare în Liga3, cu gruparea din Ciulniţa.
Dunărea Giurgiu, campioana judeţului Giurgiu, a obţinut  promovarea în Liga a 3-a, la fotbal, după o victorie importantă în meciul retur al barajului de promovare în Liga3, în faţa campioanei judeţului Ialomiţa, Bărăganul Ciulniţa. Giurgiuvenii au fost mai buni, iar la final tabela de marcaj arăta scorul de 6-1 (3-1), pentru Dunărea, confirmând astfel ambiţiile şi determinarea de a promova la un nivel superior al fotbalului românesc. La general, jucătorii giurgiuveni s-au impus cu 7-2, după ce a terminat la egalitate în prima manşă, la Ciulniţa, 1-1, acum o săptămână. Golurile Dunării, în meciul de sâmbătă seară, au fost reuşite de Lungu, în minutele 6 şi 34, Ţangulea – minutul 43; Cazaciuc – minutul 51; Mizdrescu – minutul 72 şi Dicianu – minutul 84. Pentru vizitatori a marcat Băbeanu, în minutul 45.
Una peste alta, s-a încheiat un sezon competiţional de excepţie pentru Dunărea şi începe altul. Probabil vor fi schimbări, unii jucători vor pleca, alţii vor veni, cum e şi normal în angrenajul unei echipe.
Componenţa Dunărea Giurgiu a fost: Stanciu – G. Gheorghe, Mitrea, Calea, Blaga – Mizdrescu, Lungu, Popescu – Florescu, Cazaciuc, Țangulea. Antrenor: Andrei Nemţescu. Au mai evoluat: Bălțat, Dicianu, Arpentin, Constantinescu, Pasăre.
Bărăganul Ciulniţa a jucat cu Băluță – Georgescu, Săvulescu, M. Radu, Fătu – G. Cositoru, Bucurică – Mihalcea, Topală, Băbeanu – I. Cositoru, antrenor Cosmin Pană. Au mai evoluat: Voinea, Mazilu, D. Gheorghe, M. Constantin, A. Nicolae.

Cristina ANDREI

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )