Alina, femeia care se împarte între două meserii, cea de jandarm şi cea de mamă

Mamă a doi băieţi, Găbiţă şi Simon, alături de care îşi retrăieşte copilăria, sergent major Alina Cristescu a ales acum un an să facă parte şi din familia Jandarmeriei Ialomiţa. Pregătirea militară a devenit parte din viaţa Alinei şi, chiar dacă la început nu ştia exact ce înseamnă meseria de jandarm, s-a adaptat şi a învăţat că haina militară pe care o poartă, aduce cu ea o răspundere pe care şi-a asumat-o.
Într-o perioadă de incertitudine, ea vede întotdeauna partea bună a lucrurilor şi a ales să trăiască viaţa simplu şi frumos. Iubeşte oamenii, deoarece sunt mulţi cei care au contribuit la ceea ce este ea ca OM. Pentru lumea din jur este doar un jandarm sau o mamă, dar pentru Găbiţă şi Simon, ea este întreaga lume, este super eroul lor. De aceea, băieţii şi-au dorit să îi facă o surpriză de 8 Martie, pentru a-i arăta cât de mult o iubesc. S-au „înarmat” cu flori şi au venit chiar la Jandarmerie, lăsând-o fără cuvinte de emoţii.
În Ialomiţa sunt 8 femei jandarm. Acestea au învăţat să adopte o anumită atitudine în bocanci şi uniforma de instrucţie, dar să se simtă la fel de confortabil în fustă şi pantofi cu toc, printr-o voce caldă, punându-şi o amprentă pozitivă asupra sistemului militar.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )