AJFP Ialomiţa a rambursat  T.V.A. în valoare de peste 6,33 milioane de lei, în luna iunie

Prin structurile sale fiscal-teritoriale, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Ialomiţa a rambursat în iunie 2022, conform selecţiei naţionale, T.V.A. în valoare de  6,33 milioane de lei, cu 1,07 milioanei lei decât în aceeaşi lună a anului 2021. Totodată, au fost efectuate autocompensări din T.V.A.-ul de rambursat în valoare de peste 4,97 milioane lei.
Raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de T.V.A. din luna iunie 2022 se prezintă astfel:
activitatea de colectare persoane juridice şi fizice Slobozia – 2,77 milioane lei; Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 1,33 milioane lei; Serviciul Fiscal Municipal Feteşti  – 0,68 milioane lei; Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomiţa – 1,55 milioane lei. „Agenţii economici care doresc să obţină informaţii despre modul de soluţionare a deconturilor proprii cu sume negative de T.V.A. cu opţiune de rambursare, o pot face verificând site-ul A.N.A.F. la următorul link: https://www.anaf.ro/SolDecont/”, a precizat Liliana Ciomîrtan, purtătorul de cuvânt al AJFP Ialomiţa.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (1 )