AJFP Ialomiţa a rambursat, în luna mai, TVA în cuantum de 7,95 milioane lei

Administraţia Judeţeana Finanţelor Publice (AJFP) Ialomiţa, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna mai 2022, conform selecţiei naţionale, TVA (taxă pe valoarea adăugată) în valoare de 7,95 milioane de lei. Suma este cu 2,04 milioane lei mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Totodată, au fost efectuate autocompensări din TVA-ul de rambursat în valoare de peste 2,69 milioane lei.
Potrivit celor declarate de Liliana Ciomîrtan (purtătorul de cuvânt al AJFP Ialomiţa), raportat pe fiecare subunitate teritoriala, volumul restituirilor efective de TVA, din luna mai 2022, se prezintă astfel: activitatea de colectare persoane juridice şi fizice Slobozia – 3,89 milioane lei; Serviciul Fiscal Municipal Urziceni – 0,72 milioane lei; Serviciul Fiscal Municipal Feteşti  – 1,56 milioane lei; Biroul de administrare a Contribuabililor Mijlocii Ialomiţa – 1,78 milioane lei.
Agenţii economici care doresc să obţină informaţii despre modul de soluţionare a deconturilor proprii cu sume negative de TVA, cu opţiune de rambursare, o pot face verificând site-ul A.N.A.F. la următorul link: https://www.anaf.ro/SolDecont/.

Ramona BUTNARIU

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )