Activitățile jandarmilor ialomițeni în această perioadă de sărbătoare

Jandarmii ialomițeni au fost prezenți pe teren zilele acestea pentru a asigura măsuri de ordine și siguranță publică, în cadrul mai multor manifestări. Aceștia s-au aflat la datorie marți, 31 mai, între orele 11.00-13.00, la școala Gimnazială „George Vâlsan” din localitatea Amara, unde au avut loc activități specifice Zilei Internaționale a Copilului. De asemenea, la Slobozia, jandarmii ialomițeni au acoperit următoarele evenimente: miercuri, 1 iunie, începând cu ora 09.00, în Parcul Tineretului, s-a desfășurat evenimentul ,,Tărâmul copilăriei”, organizat cu ocazia Zilei Copilului; între orele 17.30-19.30, pe stadionul 1 Mai, s-a ținut Finala Cupei României, între echipele A.F.C. Iazu- C.S. Amara; nu în ultimul rând, începând cu ora 19.00, în Piața Revoluției, jandarmii au fost prezenți la concertul organizat cu ocazia „Zilelor Culturii Slobozene”.
La Urziceni, începând cu ora 09.00, a avut loc ,,Crosul copilăriei”, pe traseul
Centrul Vechi – sediul Casei de Cultură, iar între orele 18.00-21.00, s-au susținut mai multe activități cultural-artistice, la Casa de Cultură ,,Constantin Țoiu”. În municipiul Fetești, începând cu ora 11.00, în Parcul Mare, măsurile de ordine și siguranță publică au vizat activitățile sportive și artistice organizate cu ocazia Zilei Copilului. Și, nu în ultimul rând, în localitatea Traian, au fost organizate întreceri sportive și cros, tot cu ocazia Zilei Copilului.
Iar joi, 2 iunie, începând cu ora 08.00, la lăcașurile de cult din județ, au avut loc activități religioase prilejuite de ,,Înălțarea Domnului”, urmate de manifestările comemorative prilejuite de „Ziua Eroilor”, în Slobozia, Fetești, Țăndărei și Amara. Iar între orele 14.00-23.00, au fost organizate manifestări artistice, cu ocazia „Zilei comunei Drăgoiești”.
Desfășurarea în condiții de normalitate a evenimentelor este una dintre prioritățile Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița. Reprezentanții IJJ recomandă cetățenilor ca, în caz de urgență, să se adreseze cu încredere jandarmilor din dispozitivele de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (1 )