Activități desfășurate în sistem de integrat pentru prevenirea migrației ilegale, la stația de taxare Fetești

În cursul zilei de ieri, la stația de taxare Fetești de pe Autostrada A2, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița împreună cu cei ai Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fetești au desfășurat o acțiune, în sistem integrat. Obiectivul acțiunii a fost prevenirea migrației ilegale, traficului de droguri, contrabandei cu alcool, precum și a faptelor de contrabandă și evaziune fiscală.
Echipajele de poliție au acționat între orele 09.00 și 14.00 pentru eliminarea migrației ilegale prin verificarea mijloacelor de transport care sunt pretabile de a ascunde și transporta persoane.
În cadrul acțiunii, s-au instituit filtre rutiere la stația de taxare Fetești, aflându-se pe teren și un câine polițist, fiind efectuate atât testări cu aparatul etilotest Drager cât și cu aparatul DrugTest. În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și retrase 2 certificate de înmatriculare.
Acțiunea preventivă derulată în sistem integrat vine să completeze și să întărească dispozitivul de supraveghere şi control al frontierei de stat la granița cu Bulgaria.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (1 )