Activități de verificare ale polițiștilor ialomițeni, în context Covid-19

Zilele acestea, polițiștii ialomițeni au acționat în colaborare cu celelalte structuri, în sistem integrat, pentru verificarea respectării normelor legale impuse în contextul pandemic actual.
În total, au fost desfășurate 10 acțiuni, atât în mediul rural cât și în mediul urban, la care au participat peste 80 de polițiști. Activităţile privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au vizat, în special, zonele aglomerate și agenții economici. Astfel, au fost verificate 42 de societăți comerciale și 281 de obiective de interes.
Pentru neregulile constatate, în context Covid, s-au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, dintre care 6 vizează nerespectarea obligativității de a purta masca de protecție individuală și 1, încălcarea carantinei. Valoarea lor totală este de 1.500 de lei.
În acest context, polițiștii ialomițeni recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în perioada dificilă pe care o parcurge toată populația. Scopul polițiștilor nu este acela de a sancționa, ci de a aminti cetățenilor necesitatea adoptării unui comportament responsabil, transmit aceștia.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )