Acțiuni cu efective mărite, desfășurate pe raza municipiului Fetești

Forțe de ordine ale poliției și jandarmeriei au acționat, ieri, pe raza municipiului Fetești, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, reducerea riscului rutier, precum și prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În urma acțiunilor, oamenii legii au constatat în flagrant trei infracțiuni cu privire la săvârșirea faptelor de furt și racordarea clandestină la rețeaua de energie electrică. Prin urmare, aceștia au aplicat peste 100 de contravenții.

De asemenea, la data de 10 noiembrie, 49 de polițiști ialomițeni, cu sprijinul a 22 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița, au acționat, tot în municipiul Fetești, pentru prevenirea și combaterea violenței stradale, prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de băuturi alcoolice, precum și de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55/2020.

Pe parcursul activităților desfășurate, au fost legitimate, în total, peste 238 de persoane, controlate 91 de autovehicule și 30 de societăți comerciale. Pentru neregulile identificate, au fost aplicate 103 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 95.000 de lei, atât în vederea nerespectării măsurilor de

prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, cât și a încălcării normelor rutiere și de conviețuire socială. În cadrul acțiunii, au fost constatate în flagrant și trei infracțiuni cu privire la săvârșirea faptelor de furt și racordarea clandestină la rețeaua de energie electrică.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )