Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni privind siguranța cetățenilor

În perioada 12 – 15 august, poliţiştii ialomițeni au intervenit la 451 de evenimente, majoritatea, anume un număr de 443, sesizate prin 112. În total, au fost aplicate 725 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acţiunilor şi intervenţiilor efectuate s-au sesizat peste 56 de infracţiuni. În perioada menționată, poliţiştii au acţionat, la nivelul judeţului Ialomița, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Astfel, au fost organizate 26 de acţiuni, iar în urma activităţilor s-au sesizat 56 de infracţiuni. Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 725 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 284.080 lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale polițiștilor ialomițeni. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie. În urma activităților desfășurate, au fost reţinute, în vederea suspendării dreptului de a conduce 28 de permise de conducere. Mai mult, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare. În perioada minivacanţei de Sfântă Mărie, polițiștii ialomițeni au pus accent și pe activitățile de informare şi conștientizare cu privire la efectele și riscurile consumului de droguri. Aceștia au urmărit și promovarea modalităţilor de petrecere a timpului liber într-un mod sănătos. Astfel, au fost distribuite materiale preventive atât la Festivalul de la Amara, cât și la evenimentele cultural artistice desfășurate în această perioadă pe raza județului Ialomița.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )