Acțiune de anvergură a polițiștilor ialomițeni, la Fetești

În cursul zilei de miercuri, a avut loc o acțiune de amploare pe raza municipiului Fetești, vizând depistarea și sancționarea faptelor antisociale, precum și protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.
46 efective de ordine publică, poliție rutieră și investigarea criminalității economice, împreună cu jandarmi ialomițeni și polițiști locali au acționat în intervalul orar 18:00 – 21:00. În cadrul acțiunii, polițiștii au desfășurat activități pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, combaterea infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului și reducerea riscului rutier. În total, au fost verificate 151 de autovehicule și legitimate 217 persoane. Astfel, pentru neregulile descoperite, s-au aplicat 116 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 81.545 de lei. Din total, cele mai multe amenzi au vizat nerespectarea regulilor de circulație. De asemenea, au fost reținute 4 certificate de înmatriculare și 2 permise de conducere.
În cadrul controalelor au fost verificate, totodată, 2 societăți comerciale și 4 transportatori de pe raza municipiului Fetești, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț cu material lemnos. Iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale la Legea 171/2010 în valoare de 40.000 de lei. Ca măsură complementară, s-a dispus obligarea la plată a sumei de 69.562 lei, reprezentând valoarea de 551 mc material lemnos.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )