Acțiune de amploare la Fetești

Pe parcursul zilei de ieri, în intervalul orar 08:00 – 11:00, a avut loc o acțiune de amploare pe raza municipiului Fetești pentru menținerea climatului de ordine, siguranță publică și reducerea riscului rutier. Au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 17.505 lei și constatate 4 infracțiuni în flagrant. Infracțiunile au privit racordarea ilegală la rețeaua de energie electrică, punerea în circulație a unor produse susceptibile a fi contrafăcute și folosirea unui minor în scop de cerșetorie.
În acțiune au fost angrenate 47 de efective de ordine publică, poliție rutieră, investigaţii criminale, economice, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, precum și jandarmi ialomițeni și polițiști locali.
În cadrul acțiunii, polițiștii au desfășurat activități pe linie de combatere a infracțiunilor contra persoanei și patrimoniului și menținerea ordinii și siguranței publice. Aceștia au mai vizat, de asemenea, prevenirea și combaterea comercializării de produse contrafăcute și diminuarea riscului de accidente rutiere. Au fost verificate 120 de autovehicule și legitimate peste 250 de persoane. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru nerespectarea regulilor de circulație.
Totodată, în cadrul controalelor au fost verificate 9 societăți comerciale, pe linia legalității desfășurării actelor de comerț. În urma controalelor, la un operator economic au fost identificate în stocul de marfă și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe articole de îmbrăcăminte susceptibile a fi contrafăcute. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”.
De asemenea, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la 2 persoane cu domiciliile în municipiul Fetești, care foloseau instalaţii clandestine pentru a sustrage energie electrică din reţeaua stradală. În cadrul acțiunii desfășurate a mai fost depistată, în flagrant delict, o femeie în vârstă de 31 de ani, în timp ce apela la mila trecătorilor, împreună cu un minor. În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,folosirea unui minor în scop de cerșetorie”.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )