Acțiune de amploare efectuată pe raza orașului Țăndărei

Peste 180 de autoturisme controlate, 63 de sancțiuni contravenționale aplicate, 3 permise de conducere și 15 certificate de înmatriculare reținute. Așa arată bilanțul unei ample acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere şi combatere a faptelor antisociale desfășurată recent, în orașul Țăndărei.
41 de polițiști din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, criminalitate economică și investigații criminale, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale și al jandarmilor ialomițeni au desfășurat o acțiune de amploare, pe raza orașului Țăndărei. Astfel, au fost controlate în trafic 185 de autovehicule și legitimate peste 240 de persoane. În cadrul acțiunii, s-au aplicat 63 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 22.000 de lei. De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare. În cadrul filtrelor rutiere instituite, polițiștii au depistat un cetățean argentinian de 42 de ani conducând fără permis de conducere. Acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
Totodată, forțele de ordine au desfășurat și activități de prevenire a consumului de droguri. Au fost distribuite peste 150 de materiale informative cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive.
Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite. În cadrul acțiunilor, au fost efectuate verificări la 10 societăți comerciale de pe raza orașului Țăndărei.
Aceste acțiuni au un caracter permanent și vor continua și în perioada următoare pe raza întregului județ.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )