Acţiune de amploare a poliţiştilor, la Ţăndărei

La data de 22 decembrie, poliţiştii din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale au desfăşurat o acţiune de amploare pe raza oraşului

Ţăndărei. Aceştia au avut ca obiective prevenirea faptelor cu violenţă şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie domiciliară, ce a vizat documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 46 de ani, din oraşul Ţăndărei. Acesta era bănuit de săvârşirea infracţiunii de „efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept”.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, au fost descoperite 67 de articole pirotehnice, o armă prevăzută cu închizător şi o lunetă, bunuri deţinute de persoana în cauză fără a fi autorizată în acest sens.

Totodată, poliţiştii au constatat că bărbatul foloseşte o instalaţie clandestină pentru a sustrage energie electrică din reţeaua stradală. Mai mult, s-au sesizat din oficiu cu privire la alte două locaţii, racordate ilegal la reţeaua stradală, folosindu-se de instalaţii clandestine.

În cauză, au fost întocmite trei dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,furt” şi ,,folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea”. Se continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti.

Cătălina GHEORGHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )