Acțiune cu efective mărite pe raza municipiului Fetești

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat ieri, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea încălcării normelor legale și asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră și ordine publică. În sprijin, au fost prezenți luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale și jandarmi ialomițeni.
În urma acțiunilor, s-au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale. Acestea au fost aplicate atât în intervalul în care s-au derulat activitățile, cât și între 18:00 – 21:00. 42 dintre sancțiuni au reprezentat abateri de la normele de circulație pe drumurile publice. 27 de amenzi au vizat încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Iar 3 dintre sancțiuni au vizat nerespectarea prevederilor OUG. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români precum. Totodată, o altă sancțiune contravențională a fost aplicată pentru nerespectarea prevederilor OUG 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
Polițiștii rutieri au acționat cu aparatul radar și cel alcoolscopic, în vederea impunerii disciplinei participanților la trafic și combaterii producerii unor evenimente rutiere. În total, au fost legitimate 137 de persoane și controlate 88 de autovehicule.
Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite. Au fost verificate 6 societăți comerciale și 6 săli de jocuri de pe raza municipiului Fetești. Polițiștii au depistat în flagrant un operator economic în timp ce comercializa articole vestimentare care purtau însemne și inscripții ale unor mărci înregistrate. Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )