Acțiune cu efective mărite în mediul rural a polițiștilor ialomițeni

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au acționat, ieri, pe raza localităților Traian, Scânteia și Cocora pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea încălcării normelor legale și asigurarea unui climat optim de siguranță rutieră și ordine publică.
Astfel, în cadrul acțiunilor, polițiștii, sprijiniți de jandarmi ialomițeni, au aplicat, în total, 60 de sancțiuni contravenționale în intervalul pe care l-au avut la dispoziție, respectiv între orele 15:00 și 18:00. 37 dintre sancțiuni au vizat abateri de la normele de circulație pe drumurile publice. S-au reținut, totodată, 3 permise de conducere și a fost retras 1 certificat de înmatriculare.
Polițiștii rutieri au acționat cu aparatul radar și cel alcoolscopic, în vederea impunerii disciplinei participanților la trafic și combaterii producerii unor evenimente rutiere. Prin urmare, au fost legitimate 183 de persoane și controlate 115 autovehicule.
Și polițiștii de investigare a criminalității economice au acționat în cadrul raziei pentru prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite. Aceștia au verificat 15 societăți comerciale de pe raza celor trei comune.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )