29 de ialomiţeni au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ialomiţa a organizat, miercuri, 14 octombrie 2022, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. Evenimentul – organizat la nivel naţional, în toate agenţiile – a avut loc, la ora 9.00, la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea” din municipiul Slobozia.
Absolvenţii promoţiei 2022, care au dorit să îşi găsească un loc de muncă adecvat studiilor şi pregătirii profesionale, s-au putut înscrie, în acest sens, la sediul Agenţiei Locale Slobozia, sau la Punctele de Lucru din Urziceni, Feteşti şi Ţăndarei.
„Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi a fost o acţiune organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă. La nivelul judeţului, până la data desfăşurării bursei, au fost contactaţi 112 agenţi economici, în vederea participării la această acţiune. Dintre aceştia, au participat un număr de 21 agenţi economici. În cadrul bursei, agenţii economici au oferit 119 locuri de muncă. Numărul persoanelor prezente, la această acţiune, a fost de 184, din care 29 au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă”, a precizat Aura Dobrin, purtătorul de cuvânt al AJOFM Ialomiţa, specificând că, cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă au avut la îndemână o gamă largă de locuri de muncă vacante. Anume: arhitect clădiri, inginer construcţii civile, industriale şi agricole; tehnician proiectant în construcţii; desenator tehnic; operator în domeniul proiectării asistate pe calculator; contabil; stivuitorist; şef depozit; sudor cu arc electric cu electrod fuzibil în mediu de gaz protector; sudor; operator maşini multiplicat; muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet; confecţioner-asamblor articole din carton; vânzător; operator introducere, validare şi prelucrare date; fierar betonist; sudor manual cu arc electric; şofer de autoturisme şi camionete; lăcătuş mecanic; montator pereţi şi plafoane din ghips-carton; dulgher (exclusiv restaurator); ajutor bucătar; bucătar; ospătar (chelner); îngrijitor copii; factor poştal; oficiant poştă telegrame; redactor rubrică; muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor; tapiţer; inginer industrializarea lemnului; confecţioner-asamblor articole din textile; călcătoreasă lenjerie; femeie de serviciu; electromecanic operator prelucrarea cauciucului.
La Bursă au participat şi alte categorii de persoane care se află în căutarea unui loc de muncă, ce doresc să se integreze pe piaţa muncii.

Diana ARON

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )