1640 de posturi scoase la concurs în școlile postliceale ale IGPR

Școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca organizează, în perioada martie – mai 2022, concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Ultima zi de înscriere este 18 martie.
Numărul de locuri, defalcat pe unități de învățământ, este următorul: la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina sunt 1.340 de locuri, iar la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, 300 de locuri. Ialomițenii care au reședința sau domiciliul în județul Ialomița și își doresc să participe la concurs, își pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.
Cererea tip de înscriere se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează și se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@il.politiaromana.ro până la data de 18 martie. De asemenea, condițiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pot fi consultate pe site-ul instituției, în secțiunea Carieră/Admitere unități de învățământ. Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.
După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate examinarea psihologică, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea celei de evaluare a cunoștințelor teoretice. La final, va avea loc examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite. Data limită până la care candidații vor depune la dosarul de recrutare documentele necesare pentru finalizarea acestuia, este 27 martie, orele 16:00.
„Suntem dornici să ne cunoaștem noii colegi, astfel că vă așteptăm în număr cât mai mare să participați la acest concurs de admitere”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Petruța RIDICHE

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )