1.640 de posturi scoase la concurs în şcolile postliceale ale IGPR

Şcolile de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca organizează, în perioada octombrie – decembrie 2022, concurs de admitere pentru o nouă promoţie de elevi. Ultima zi de înscriere este 4 noiembrie 2022.
Numărul de locuri, defalcat pe unităţi de învăţământ, este următorul: Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 1.340 de locuri; Şcoala de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca – 300 de locuri;
Cei care au reşedinţa sau domiciliul în judeţul Ialomiţa şi îşi doresc să participe la concurs, pot depune dosarul de recrutare la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa. Cererea tip de înscriere, se completează de către candidaţi în mod lizibil, se semnează şi se transmite, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@il.politiaromana.ro, până la data de 04 noiembrie 2022. De asemenea, condiţiile pe care trebuie să le îndeplinească un candidat pot fi consultate pe site-ul instituţiei, în secţiunea Carieră/Admitere unităţi de învăţământ. Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.
După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate examinarea psihologică, proba de evaluare a performanţei fizice, susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor teoretice, iar la final, examinarea medicală a candidaţilor rămaşi în concurs după parcurgerea etapelor amintite.
Data limită până la care candidaţii vor depune la dosarul de recrutare şi documentele necesare pentru finalizarea acestuia, este 17 noiembrie 2022, orele 16.00. „Suntem dornici să ne cunoaştem noii colegi, astfel că vă aşteptăm în număr cât mai mare să participaţi la acest concurs de admitere”, a precizat inspectorul de poliţie Ludmila Dascălu, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa.

Diana ARON

CATEGORII
Împărtășească Acest

COMENTARII

Wordpress (0)
Disqus (0 )