Nr. 1016, Anul 18, din 25-Aprilie-2019
Comunicat de presa
6.martie.2015
24.septembrie.2015
13.octombrie.2015
8.septembrie.2018
Categorii
Prima paginaPolitica
EvenimentCotidian
SportExclusiv
SocialEconomic
DiverseContact
Mica publicitateMare publicitate
Prima Pagina
Cauta in arhiva
 Toate
 Oricare
 Exact
Arhiva
ExclusivVersiune pentru tiparireRecomanda unui prieten acest articolParerile cititorilor
Anul acesta, ECOAQUA Calarasi implineste 15 ani de existenta!
Operatorul regional al serviciilor de alimentare cu apa si canalizare din judetele Calarasi si Ialomita - Ecoaqua Calarasi – a organizat, zilele trecute, o conferinta de presa pentru a mai prezenta cate ceva din activitatea societatii. Mai cu seama ca, anul acesta, Ecoaqua implineste 15 ani de existenta si momentul este un prilej numai bun pentru a-si face un bilant al realizarilor si intentiilor viitoare.
Directorul Cezar Neagu atrage atentia ca, anul 2019 este unul destul de greu si vor trebui gasite mai multe resurse pentru a-l duce la capat cu bine. Cu toate acestea este optimist si crede ca lucrurile se vor finaliza cu bine. Printre altele, dupa cum se stie, in fiecare an, pe 22 martie se sarbatoreste Ziua Mondiala a Apei si deja a devenit o traditie ca Ecoaqua sa marcheze acest eveniment. Tema stabilita, anul acesta, pentru Ziua Mondiala a Apei (celebrata inca din 1993) de catre UN - Water (Grupul ONU pentru Apa) este „Apa pentru toti”'.
Mai exact, ECOAQUA Calarasi, impreuna cu ADI ECOAQUA Calarasi au hotarat sa celebreze aceasta zi printr-o serie de actiuni in parteneriat cu diverse institutii din judet si cu diversi furnizori de produse sau materiale sau servicii din domeniul apei - apei uzate. Actiunile se vor desfasura la sediul Consiliului Judetean Calarasi, Primariei Municipiului Calarasi, Centrului Cultural Judetean Barbu Stirbei, Muzeului Municipal Calarasi si Bibliotecii Judetene Calarasi.
In cadrul evenimentului sunt programate o conferinta, diverse ateliere, concursuri si expozitii tematice si o expozitie de produse, echipamente si solutii tehnologice pentru domeniul apa-apa uzata. Conferinta va cuprinde: luari de cuvant pe tema apei ale unor personalitati din mediul social si mediul academic (profesori universitari din cadrul Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti si Universitatii Politehnice Bucuresti); expuneri ale furnizorilor de tehnologii din domeniul apa potabila sau canalizare – epurare.
La Muzeul Municipal Calarasi se vor desfasura o serie de ateliere ce vor fi premiate la finalul evenimentului: atelier de pictura coordonat de prof. Daniela Marinita; atelier de modelaj coordonat de Florin Radulescu.
Avand in vedere faptul ca anul 2019 este un an special pentru ECOAQUA, fiind anul in care implineste 15 ani de activitate, se vor organiza mese rotunde si concursuri special dedicate pensionarilor ECOAQUA precum si copiilor si nepotilor salariatilor ECOAQUA. Furnizorii de echipamente si tehnologii din domeniul apei potabile, canalizarii si epurarii vor expune produse si solutii tehnologice de interes.
(Continuarea in editia tiparita a ziarului IMPACT
( Ramona BUTNARIU )
NEWSLETTER
Introduceti adresa de e-mail
Curs valutar BNR
Euro - 4.756Euro4.756
Dolarul SUA - 4.2421Dolarul SUA4.2421
Sondaj
Veți merge la vot, la referendumul ce va fi organizat de Klaus Iohannis?
Da
Nu
Nu stiu/Nu raspund
PSD CL
2004 - 2013 © DANPRESS SRLdrpciv